ELEKTRIKER LANDSKRONA

Välkommen till Elspecialisterna i Eslöv AB

Elektriker Landskrona

Behöver du hjälp med elinstallationer? Vi har elektriker i Landskrona.

 

Elspecialisterna är precis som det låter, specialister på området med över 40 års erfarenhet i bagaget. Våra elektriker har förutom lång erfarenhet, även stor kompetens inom området och jobbar hårt för att möta kundens behov för att se till så att alla parter är nöjda. Vi ser till att jobbet blir utfört på ett korrekt sätt så att du som kund kan känna dig trygg med oss. Våra elektriker hjälper dig med både små som stora uppdrag, för både privata samt företagskunder. Om du är privatperson kan du dessutom nyttja ROT avdraget vid majoriteten av våra elinstallationer.

Det är få saker som man själv får lov att göra med el och det är för att el kan vara oerhört farligt om man inte vet vad man sysslar med. Ta hjälp av ett proffs istället för att hålla på den säkra sidan! 

Det är oerhört viktigt att arbeten som har med el att göra utförs av en auktoriserad elektriker för att förhindra olyckor. Vi på elspecialisterna är medlemmar i arbetsgivarorganisationen Installatörsföretagen, vilket är din garanti på att vi arbetar seriöst. 

I samband med renoveringar, ombyggnader samt tillbyggnad är det oerhört viktigt med en skicklig elektriker som utför arbetet korrekt. Vi på Elspecialisterna är måna om att sätta dig som kund i fokus och ser till att elinstallationen tillgodoser dina behov, vare sig du renoverar en lägenhet eller en affärslokal. Elektriker arbetar med både hög- och lågspänning och en stor del av vårt arbete är underhålla och reparera automatiska anläggningar samt maskiner. Våra serviceelektriker arbetar med kabeldragning, montering av strömbrytare, installation av vitvaror såväl som att montera elcentraler. Vi tar emot kunder som privatpersoner, företag såsom kontor och industrier. 

Letar du efter en elektriker?

Vi diskuterar gärna dina behov för att se till så du får den bästa möjliga lösningen. Du är välkommen att kontakta oss på Elspecialisten så besöker vi dig i Landskrona.