Elektriker jour Bjärred


Vi kan allt inom el och kan komma snabbt till dig när du behöver oss

Vi hälper till med allt!
SMARTASTE SOLCELLSPAKETEN FÖR VILLAN

Hur fördelaktikt är det att montera solceller på villan?
Vad kostar det? Sparar man någonting på solceller? Kan man lagra elen man får från solen? Kan man sälja elen? Vi svarar på alla dina frågor. Samtidigt gör du en insats för miljön. Elspecialisternas solcellspaket är smarta system som ger den bästa elproduktionen och gör det för övrigt enkelt för dig att övervaka outputen dag för dag.


Passar det att sätta upp solceller på mitt hus?
Vi börjar alltid med ett hembesök för att föreslå en solcellsanläggning som passar din bostad. Vi går noga igenom just era förutsättningar och vi garanterar ett bra resultat för just din .

Elektriker jour Bjärred


Elektriker jour Bjärred omdöme 5/5 - Din bästa Elektriker jour Bjärred omdöme med fem ⭐⭐⭐⭐⭐ När du behöver en erfaren Elektriker jour Bjärred omdöme ⭐⭐⭐⭐⭐för just ditt hus i Bjärred

Vi kan allt om el. Från att skruva i en lampa till installation av solceller.
Vad behöver du hjälp med?


Känslan när man producerar egen solel är hur skön som helst och förutsättningarna i Bjärred är fullkomlig. Att installera en egen solcellsanläggning fordrar dock lite specialistkunskap. Hos oss får du får experthjälp från första kontakt där vi kommer ut och analyserar på plats i Bjärred till korrekt montage och installation av högkvalitativa solceller som genererar den energimängd vi lovar dig.

Elspecialisterna är mycket glada över att kunna erbjuda fackmannamässig hjälp och personlig service. För oss är det avgörande att du får rätt ingångsvärden och att investeringen i solceller lever upp till dina förväntningar. Därför börjar vi alltid med ett hembesök hemma hos dig i Bjärred, innan du får vår välgrundade kalkyl och en precis offert. Vi kan redan nu utlova sänkt elräkning under ett par decennier fram i tiden.


Solceller Bjärred
MED FOKUS PÅ LÅNGSIKTIGHET

Välj bra kvalitet på dina solceller, det betalar sig i längden. Vi använder bara de bästa solcellslösningarna på marknaden, det lönar sig i långa loppet. Elspecialisternas lösningar kommer från ledande producenter. Du får även marknadens bästa och mest generösa trygghet på dina nya solceller. Det innebär att du lugnt kan njuta av solen och dess inkomst hemma. Och dessutom i samma veva göra en insats för miljön.


Vårt Team i Bjärred.
I vårt manskap har alla medarbetare spetskompetens och långa utbildningar inom energiteknik och solenergi, takkonstruktioner och byggteknik. Vi utför vårt jobb som om vi självanoggrannhet skulle vilja ha det gjort. Med noggrannhet och hög servicenivå.
För oss är ditt förtroende viktigt.

Vi pratar gärna solceller med dig. Boka ett förutsättningslöst möte, så föreslår vi en optimal lösning för dig och din villa.

Solceller Bjärred

Solceller Landskrona

Elåterbäringen är här!


SOLCELLERNA FULLBETALDA EFTER 10 ÅR


Det man med säkerhet vet är att elpriserna ständigt stiger över tid.

Så med det i åtanke är solceller trevlig matematik att läsa och räkna på.

Solceller gör att man kan sänka sin elräkning i 40–50 år hemma i Bjärred.

I normalfallet är investeringen fullbetald redan efter cirka 10 år.


Solceller som ger överskott
Under solcellernas livslängd betalar man ca 30 till 40 öre per kWh mot dagens elpris på ca 1,50 kr/kWh. Du får ett ekonomiskt tillskott och går plus de kommande 40-50 åren. Alltså en mycket mycket bra investering oavsett om man skall bo i huset länge eller om man bara vill höja värdet på sitt hus inför en försäljning.

Hur mycket kan jag få i grönt skatteavdrag?


Avdraget får max uppgå till 50 000 kronor per år och per person.

Hur stort är avdraget


Det gröna skatteavdraget ligger på 15 procent för solceller, material och installation.

Laddare till bil


Köper du en elbil och behöver installera en laddbox utanför din bostad får du göra avdrag på 50 procent

Vanliga frågor